Dissabte 27 de Febrer NON-STOP a l'Estany de Banyoles

Hem rebut aquest correu d'un nedador de MARNATONS. Es tracta d'Amat Artigas Towle i si algú vol acompanyar-lo i donar-li suport en la seva aventura, pot enviar-l'hi un email a la seva adreça: amatartigas@hotmail.com


"Bones companys i companyes de nou desde el Pla de l´Estany.

Amb la climatologia actual i seguint el meu planning pel 1.000 Kms. non-stop a l´Estany de Banyoles m´he decantat per realitzar el test 400 el proper dissabte 27 de febrer de 2010 seguint el meu homenatge a Xavier Novell, conegut també com a Maasai, 400 kms.

Es tracta de donar (60 voltes) al clàssic circuit de 6.6 kms.

Ja sabeu que com sempre hi esteu tots i totes convidats/ades i que la sortida com sempre a les 8.00 a.m. del matí desde l´Esglèsia de Porqueres.

Els càlculs són d´acabar-lo als voltants de mitjanit, i sempre amb el Forçamateam amb el vehicle de suport a les hores de poca llum.Després de realitzar sense complicació els tests 200 i 300 ara la cosa es complica per la possibilitat dee l´augment de la fred.

Tocaràn quasi 6 hores de nit, i espero no tenir les temperatures actuals, ja que si fós així ho aplaçaria per una mica més endavant. Agrair-vos a tots i totes sempre el vostre recolzament i aviam si puc arribar als 1.000 kms. non-stop en plena forma. Una abraçada desde el Pla de l´Estany!

Amatstrong de l´Estany"

0 comentarios:

 
Google Analytic-->