Esther Núnez nos relata su victoria en la Copa del Mundo

Continuamos siguiendo de cerca a nuestra nadadora más internacional, Esther Núñez, que acaba de proclamarse vencedora de la mítica prueba Santa Fe deCoronda, puntuable para la Copa del Mundo.

En esta ocasión nos pasa el relato de su propia experiencia en la 2º etapa de la Copa del Mundo, en Santa Fe Coronda, etapa de 57km.

Aquí tenéis su propio relato...

"Grand Prix 2010, 2a etapa de la Copa del Món, la mítica Santa Fe Coronda, 57 km.

Aproximadament a les 10 del matí, hora local es donava inici a l’anomenada “Maraton más linda del Mundo”, sortida a la ciutat de Santa Fe, arribada a Coronda després de 57km, el riu estaba molt i molt crescut més de 5 metres i mig, raó per la qual la carrera va ser molt rápida. En la meva setena participació, va ser la més rápida en temps de tots els anys. Durant les dues primeres hores vaig poder nedar amb el grup dels homes, però pocs minuts després de les dues hores fins al final de la prova vaig nedar sola en les aigües del riu Paraná. Després de 7 hores i 26 minuts vaig tocar la placa amb molta força i alegria, després de 3 anys tornava a pujar al més alt del podi, tornava a guanyar una copa del món, tornava a guanyar la mítica Santa Fe Coronda. Es poden veure imatges a la pàgina web de la carrera www.santafecoronda.com .
El proper diumenge segueix la copa del món amb la prova més llarga del circuit, Hernandarias Paranà, de 88km.

Moltes gràcies a tots per ser-hi sempre.

Esther Nuñez Morera"

0 comentarios:

 
Google Analytic-->