A ELI ESTEVE, UNA BONA AMIGA I UNA GRAN PERSONA, DELS SEUS COMPANYS DE MarnatonCADAQUÉS - BARCELONA 6 D'OCTUBRE

Avui Marnaton està trist i de dol.

Avui, dijous 6 d'Octubre ens ha deixat una gran amiga. Eli t'has anat del nostre costat i no ens hem pogut acomiadar de tu, i ara plorem la teva absència.

Eli Esteve va iniciar aquest camí amb nosaltres, ens va oferir el seu temps, les seves rialles, el seu treball, però sobretot el seu entusiasme, la seva força i la seva gran energia. De la teva mà Eli arribem a l'Ajuntament de Cadaqués, i amb el teu suport i el teu treball vas fer possible l'organització de la I Marnaton DE CADAQUÉS, GRÀCIES ELI!

Eli, no podem deixar de recordar els orígens del projecte Marnaton sense tu. La primera edició d'una aventura a Cadaqués que acabaria convertint-se en la primera de ja quatre Edicions i de moltes més que vindran ... I tu Eli, sempre hi serà amb nosaltres, formant part d'aquest gran equip humà, senzill, però pencaire i apassionat, ple d'imperfeccions, però amb molta il.lusió i ganes d'aprendre i millorar cada any i en cada edició.

Eli, tant de bo des d'allà on et trobis, des del teu cel blau de Cadaqués, des d'on la llum és màgica, des d'on la tramuntana ens mostra tota la seva força i ens desafia i ho embelleix tot, des del mar, des del Cap de Creus, des del teu poble volgut ... tingues per segur que seguirem lluitant per fer realitat el nostre somni.

Com tu ho feies Eli en tots els teus projectes: organitzant la travessia del poble del Ros a la Platja Gran de Cadaqués o la cursa del Cap de Creus, o qualsevol repte o activitat esportiva com la Marnaton. En totes les nostres activitats Marnaton seguirem el teu exemple i fomentarem l'esport i la vida sana entre la gent bona, com tu ho has fet i com tu ho has estat Eli.

Fomentarem els reptes i el que la gent sàpiga que amb esforç i obstinació, no hi ha barreres, ja que tot és possible amb il.lusió i esforç. Per a tots els Marnatons, els joves, els ja no tan joves i grans, però sobretot per als nens, el nostre futur, per a tots ells seguirem treballant i creixent. I de tots ells, seguirem aprenent.

Eli, cada un de nosaltres es porta molt de tu. Sentim un profund agraïment a la vida per haver-te conegut. GRÀCIES Eli, per haver-nos donat el teu afecte i confiança, encara que érem de fora, això sí com tu compartíem aquest amor i admiració per Cadaqués.

Gràcies per haver-nos ajudat i per integrar te en l'equip, integrant amb tu als teus estimats amics de Cadaqués. Ens quedem amb ells, amb la Nuri, amb la teva família, els qui com nosaltres avui ploren la teva absència i ens unim a ells en el seu dolor.

Eli i Marnaton PER SEMPRE, descansa en pau amiga.

2 comentarios:

Anónimo | 7 de octubre de 2011, 10:58

Traslado mi pesar como el de tantos y tantos nadadores y amigos vuestros, siento muchísimo la pérdida de esta gran mujer .

Os acompaño en el sentimiento a familiares y amigos.

De todo corazón, un fuerte abrazo
Omar Castilla

Anónimo | 10 de octubre de 2011, 9:50

que gran pérdida!Echaremos de menos su optimismo y su vitalidad. Las ganas con las que nos recibía en las llegadas de las carreras, su impetu en la organización.
Por ti ahora y siempre,

 
Google Analytic-->