Convocatoria per a nedadors, triatletes i gent de raids d'aventura.

RIUMAR es presenta com un nou CENTRE DE VENTA I LLOGUER, especialitzat amb vestits de neoprè, per la natació d’aigües obertes i per la triatló.

El proper dissabte 23 de novembre, us convida a participar d’aquest llançament, que desde les 18:00 h fins les 22:00 h, tindrà lloc a les seves instal·lacions a Cunit (Tarragona); on podreu també provar els vestits de neoprè al canal d’aigua que rodeja, amb 70 mts. de perímetre, tota l’exposició.

Triatletes de renom com l’Isaac Duarte i el Rodrigo Torres, l’equip CATRAID-Trango World del món de Raids, i l’Alfred Milà membre de l’organització de la prova Racons del Bandoler, i altres coneguts del món de la natació; estaran encantats d’intercanviar impressions i consells al respecte amb tots els assistents, a més de vídeos retro projectats amb pantalla gegant i un cava, ajudaran a gaudir del moment.

Serà una presentació amb el contrast de la llum del canal i ambientació amb foc d’antorxes que es farà lluir.

Durant el matí del mateix dissabte, Riumar ha previst aprofitar l’acte, per facilitar durant tot el dia la possibilitat de provar els vestits de neoprè i utilitzar-los en el canal de proves.

Perquè tingueu més referències de qui és l’empresa Riumar, fa anys col·labora amb nosaltres acompanyant i vigilant la seguretat dels nedadors a les nostres travesses, donant-nos suport amb els seus kayaks, com especialistes dins d’aquest sector desde fa més de 25 anys.


Dades de RIUMAR, S.L.:
Avda. Barcelona, 51 (es correspon a la Ctra. Comarcal C-31, aprox. Km. 54,5)
Coordenades: GPS: 41.196625° N 1.621369° E
Via ràpida: Autopista C-32, sortida Cunit-Cubelles
Telf. 977 67 22 63 / 647 953 168
Web: www.riumar.com


0 comentarios:

 
Google Analytic-->